23 martie 2017

Sunteţi conştienţe extraterestre


În primul rând e necesar să clarificăm faptul că toţi veniţi din Cosmos.

Aşadar, când cineva te va mai întreba „ce se întâmplă cu tine astăzi, parcă eşti picat din Cosmos?“, să îi răspunzi afirmativ, deoarece tu chiar de acolo vii! Cu toţii sunteţi fiinţe spirituale ce au venit aici prin întrupare, pentru a trăi experienţe materiale. Asta confirmă faptul că, cu toţii sunteţi conştienţe extraterestre. Oricât de ciudat ţi s-ar părea că sună, toţi aţi venit din Cosmos, dintr-o dimensiune spirituală mai înaltă. Trupurile voastre, în schimb, au fost create aici, aici s-au format şi pe pământ vor rămâne.

Preoţii îi învaţă pe oamenii să se ferească de astfel de idei.
Aceştia  afirmă că în vremea în care „anti-Hristul“  va conduce lumea oamenii  vor aştepta salvarea din Cosmos, de la aşa zişii extratereştri, care sunt de fapt diavoli deghizaţi.

Ce grijulii mai sunt preoţii voştri. Cei ce coboară din Cosmos sunt diavoli care vor să vă salveze de pe pământ? Şi să vă ducă, unde? Hm, o fi bună această idee?  

Vom fi crezuţi rostind o astfel de afirmaţie? În niciun caz!

Sigur că preoţii se opun ascensiunii sufletelor şi vor să vă ţină prizonieri cât mai mult timp acolo. Acesta este scopul lor. 

Sigur că atunci când nu vor mai exista creştini ortodocşi, catolici şi de celelalte  tipuri, nu vor mai exista nici  instituţiile lor bisericeşti.
Sigur că religia a căzut şi vor cădea toate capetele ei cu toţi cei care i-au slujit şi fii sigur că salvarea voastră vine din cer, nu de pe pământ!
Salvarea sufletelor nu poate să vină din pământ (din sânul religiei) niciodată.
Şi nimeni nu a fost înălţat de acolo prin intermediul religiei în toată istoria vieţii pe pământ.
Nici nu va fi înălţat sau mântuit vreodată prin aşa ceva.

Preoţii se hrănesc cu frica şi neştiinţa unora din voi, spunând că „dumnezeul“ lor îi va salva din iad, de diavol sau de mâna lor, care este lumea pe care au construit-o şi care urmează să fie ruinată de ea însăşi.
Sigur, religia, prin condiţionările şi minciunile folosite, a creat o lume pe care nu o mai poate controla. Ceea ce este acolo este rezultatul acţiunilor ei, iar Ceea Ce vine din cer e slava Fiului. 
Sigur că Isus Hristos se va coborî din cer nu va ieşi din pământ.
Sigur că dacă vor coborî pe pământ profeţii pe care religia îi aşteaptă (ceea ce nu se va întâmpla şi nu va fi nevoie) ei nu vor putea să iasă din pământ, din moment ce au fost ridicaţi la cer.
Cunoscând acestea, te întreb, cât de absurde sunt ideile lor şi totuşi, mulţi plecaţi urechile la acestea? Tot răul care există se află pe acel pământ.  
În Casa Mea răul nu există şi nu poate intra. De ce crezi că preoţii nu pot veni aici?

Exact! Preoţii spun că va veni Enoh şi Ilie ca să îi salveze.
Şi dacă aceştia ar veni, ar veni din pământ ori tot din Cosmos (din cer), de unde afirmă că se coboară diavolii?

Asta cred şi eu. Ei spun că salvarea nu vine din cer, ci din pământ, însă pe ei îi va salva Enoh şi Ilie. Dar aceştia dacă ar veni, vor veni tot din Cosmos.

Din pământ nu este salvare. Nu aşteptaţi salvarea de la morţi şi moaşte, ci rugaţi-vă lui Dumnezeu ca să vă ridice sufletele de acolo.  
Nu vă rugaţi omului, cel ce rătăceşte de mii de ani acolo şi nu ştie că o face.
În Casa Mea sunt multe locaşuri. Dar pământul nu este casa Mea şi nici cei care împărăţesc pe pământ nu sunt de la Mine. Cei despre care aţi auzit sub numele de Enoh şi Ilie şi-au încheiat misiunile acolo şi nu se vor mai întoarce pe pământ. Cu toate astea, fii de-ai lor au mai fost trimişi în trecut. Aceştia sunt îngeri şi au trăit în trupuri de carne pe pământ. Un bun exemplu este Ioan Botezătorul, care este Ilie, după cum v-am spus deja în vremea când umblam printre voi.
Prin urmare, nici adevăraţii creştini, cei care încearcă a urma învăţăturile biblice, la propriu, nu au înţeles pildele ei, dar preoţii instituţiilor religioase, cei ce urmează şi promovează obiceiurile păgâne în locul învăţăturilor lui Isus Hristos, luând în considerare născocirile purtătorilor de sutană mai bătrâni?

Şi, nu vă îgrijoraţi din pricina celor care vor coborî ca să vă salveze. Căci Eu voi lua la Mine pe toţi oamenii, pe unii mai devreme, pe alţii mai târziu, aşa cum îi este scris fiecăruia.

***   Vorbind Cu Dumnezeu   ***

Cristosul din tine nu sălăşluieşte într-un trup. Şi totuşi, El e în tine. De aici trebuie să rezulte că nu eşti într-un trup. Ce e în tine nu poate să fie în afară. Şi e clar că nu poţi fi separat de ceea ce e tocmai nucleul vieţii tale. Ce îţi dă viaţă nu poate sălăşlui în moarte. Nici tu nu poţi. Cristos e încadrat într-o ramă de Sfinţenie al cărei singur scop e să Îl facă manifest celor ce nu Îl cunosc, ca să îi cheme să vină la El şi să Îl vadă unde au crezut că sunt trupurile lor. Trupurile lor vor dispărea atunci, ca Sfinţenia Lui să poată fi înrămată în ei.